Career DevelopmentTrending Courses

Vind en krijg je droombaan

Description

Deze on-line coaching helpt je om inzichten te krijgen in wat je droombaan is, wat jouw unieke profiel is, hoe je kunt groeien vanuit je kracht en hoe je je dromen kunt realiseren!

Hoe werkt het?

Je wordt stap voor stap begeleid om de juiste inzichten hierin voor jezelf scherp te krijgen over jezelf en je dromen. Je wordt in staat gesteld om gericht naar je droombaan toe te werken en jezelf excellent voor te bereiden om die droombaan te krijgen.

In de on-line coaching krijg je:

Aan het einde van de coaching heb je meer inzicht in jezelf, wat je waarden en sterktes zijn, hoe je jezelf meer in je kracht kunt zetten, wat je nodig hebt, hoe je droombaan er uit ziet en hoe je dat gaat bereiken.

Hoe ziet het programma er uit?

De on-line coaching is opgebouwd uit 4 grote hoofdstukken:

1. Leren uit de situatie waar je vandaag in zit

Je huidige baan is een excellent start om elementen te omschrijven die in je toekomstige baan moeten zitten. We kijken naar je successen, wat voor zaken je energie geven, alles wat je vandaag de dag irriteert en wat je daaruit kunt halen over wat je in de toekomst anders wilt.

2. Jezelf beter leren kennen

Om jezelf goed te leren kennen en te leren uit je eigen ervaringen, zullen we kijken naar dingen zoals:

  • Jouw kernwaarden

  • Ups & downs in je leven

  • Je sterktes en zwaktes

  • Persoonlijkheidstesten

3. Tijd om te dromen

Gebaseerd op de inzichten uit de eerste 2 hoofdstukken heb je een kader gemaakt waarmee je kunt gaan dromen over hoe een droombaan er voor jou uitziet. Die zullen we stap voor stap concreter maken en dichterbij brengen tot dat je weet waar je nu mee aan de slag kunt. Je zult ook aandacht besteden aan belemmerende gedachten die je wellicht voelt en hoe je met die gedachten om kunt gaan zodat je toch aan de slag gaat.

4. Roadmap naar je droombaan

Je zult veel suggestions krijgen over hoe je je beeld kunt valideren en heel concreet krijgt waar je mee aan de slag kunt. Je krijgt veel praktische informatie over hoe je jezelf kunt klaarstomen en verzekeren dat je de perfecte kandidaat bent voor wanneer je op een baan wilt solliciteren. Deze onderwerpen worden behandeld:

  • Wat je kunt doen mocht je tot de conclusie komen dat je je eigen bedrijf wilt staten

  • Je CV en Linkedin profiel als visitekaartje

  • Hoe je van een kader naar een concrete functie komt

  • Hoe je van vandaag naar die functie komt

  • Wat een mentor en sponsor is en hoe je je netwerk kunt activeren

  • Wat je Distinctive Promoting Factors zijn

Is deze coaching geschikt voor jou?

De on-line coaching is ideal geschikt voor ambitieuze (younger) professionals werkzaam in een midden-groot of company bedrijf, die het gevoel hebben dat ze niet genoeg meer leren, uitdaging in hun baan verliezen en voelen dat ze klaar zijn voor iets nieuws maar niet goed weten wat dan of hoe ze dat moeten aanpakken.

Je hebt maar 1 leven, leef het op zo een manier dat je er gelukkig uit wordt!

Wil je jouw leven in eigen handen nemen en een baan vinden waar je vol passie aan de slag kunt? Schrijf je dan nu in voor de on-line coaching en vind jouw droombaan!


11

0$
94.99$


Get CouponJoin us on telegram for Course Updates


Join Whatsapp Group for Daily Free Courses

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *